Archív článků, období Červen 2023

Zobrazeno článků : 5x
První dvě místa brala Sparta, třetí místo bez týmové podpory sedmý muž z MČR Petr Fiala (Xeelo cycling team). Junior Jaromír Kohout (Roman Kreuziger Cycling Academy) s 11 body se vklínil do absolutního hodnocení na páté pozici mezi Denise Rugovace a Maximiliana Kerla. Jediná žena Nela Slaníková (Team Dukla Praha) absolvovala plný počet kol a dokázala získat i 2body!

Nejaktivnějším závodníkem měsíce června pak byl další junior Ondřej Šafránek (Roman Kreuziger Cycling Academy)

Nejlepší tipař ligy pak vyhrál dvě vstupenky do Techmania Science Center v Plzni.
Před prázdninovou pauzou startuje sedmý díl Giant Ligy GP Auto Matulka
O jediný bod ztratil závod favorizovaný Richard Habemann před ještě juniorem Jaromírem Kohoutem. Úvodní část závodu poznamenal pád na čele jedoucích prvních dvou jezdců. Naštěstí byli odskočeni od hlavního pole a nevzali sebou více závodníků. Závod pak byl z důvodu ošetřování a vjezdu sanitky zkrácen a i to pak trochu poznamenalo další vývoj závodu.
Nakonec se na stupně vítězů v absolutním hodnocení probojoval i další junior Jan Řehoř (SK Petřín Plzeň), který byl velice aktivní i na prémiích.
V úterý 13. června pokračuje GIANT LIGA PLZEŇ 2023 dalším závodem GP MARLES
V závodě se v dobré formě představil i Ondřej Cink před Světovým pohárem, který se koná ve Švýcarsku a Martin Boubal se připomenul také vynikajícím výkonem. Na prémiích se dařilo před odletem do Paříže na etapový závod i Pavlovi Kelemenovi, který se oblékl do puntíkovaného dresu aktivity.