Zpět na úvod / Grand Prix Truhlářství Říha

Grand Prix Truhlářství Říha

gl-w-1.jpg

Na druhý díl Giant Ligy Grand Prix Truhlářství Říha se chystá i cyklokrosový mistr světa a mistr republiky Kamil Ausbuher (Prodoli Racing Team)

GIANT LIGA Plzeň 2009

 

Cyklokrosař Kamil Ausbuher startuje v Plzni

 

GIANT LIGA Plzeň – Na druhý díl Giant Ligy Grand Prix Truhlářství Říha se chystá i cyklokrosový mistr světa a mistr republiky Kamil Ausbuher (Prodoli Racing Team). V Plzni se tak Ausbuher představí v nových týmových barvách svého sponzora. 
 

Na startu ve středu 29. dubna od 17:30 hod bude vedle Ausbuhera i reprezentant horských kol Milan Spěšný (ČS MTB Team), který se vrátil ze světového poháru. Do závodu je také přihlášen maratonský specialista Ivan Rybařík (Volvo Auto Hase).


V puntíkatém dresu nejaktivnějšího jezdce se poprvé v letošní sezoně předvede jezdec Dukly Praha Marek Mixa.


Do souboje o žlutý dres lídra seriálu by se měl pustit Josef Soukup (kolokrám.cz), který by tak mohl využít absence sparťanského rychlíka Jirky Nesvedy, který startuje v Pardubicích.


V Plzni tak očekáváme opět velice dramatický závod a samozřejmě souboj o dres lídra seriálu.


Diváci a fanoušci cyklistiky si mohou tipnout čas vítěze přímo v areálu Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY. Samotný závod pak mají možnost sledovat v naprosté pohodě z jednoho místa.