Zpět na úvod / Grand Prix Truhlářství Jiří Říha

Grand Prix Truhlářství Jiří Říha

truhlarstvi.jpg

Ve žlutém dresu lídra seriálu opět pojede Tomáš Holub (AC Sparta Praha)

Grand Prix Truhlářství Jiří Říha


Do Plzně na Grand Prix přijede vítěz Krušnotona Petr Novák


GIANT LIGA PLZEŇ 2014 – dvanáctý závod ve sportovním areálu RAPID a klasický start ve středeční podvečer. Přijďte si tipnout čas vítěze a vyhrajte zajímavou cenu pro nejlepšího „tipaře ligy“.


Na startu Grand Prix Truhlářství Jiří Říha se představí i vítěz silničního maratonu Krušnoton Petr Novák (Lawi Author Team). Do Plzně opět dorazí i vítěz Světového poháru handicapovaných cyklistů Jiří Ježek (DAS – DURATEC). Ve žlutém dresu lídra seriálu se tentokrát představí Tomáš Holub (AC Sparta Praha).


V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce uvidíme dráhového reprezentanta Denise Rugovace (Team Dukla Praha).


Dvanáctý díl Grand Prix Truhlářství Jiří Říha se pojede jako bodovací závod, kdy si závodníci v každém pátém okruhu rozdělí 5, 3, 2 a 1 bod.  Poslední okruh bude oceněn dvojnásobnými body.


V bílém dresu „ Vittoria Cup „kategorii juniorů se představí nadějný Jakub Křikava z domácího týmu (ZČE cyklistika Plzeň).

 

Ve středu 13. srpna od 17:30 hod finišuje soutěž o nejaktivnějšího jezdce měsíce srpna. Kdo si nakonec oblékne a komu bude patřit puntíkovaný dres „ Kiss Proton prestige „ tak na to se přijďte podívat do sportovního areálu Rapid.