Zpět na úvod / Grand Prix SPOKE.cz

Grand Prix SPOKE.cz

dres-mcdonalds-tour-2011-3.jpg

Zlatý paralympionik a mistr světa Jiří Ježek potvrdil start!!!!

GIANT LIGA 2011

Grand Prix SPOKE.cz

 

Zdeněk Mlynář se chystá do Plzně

 

GIANT LIGA 2011 – šestým dílem ve středu 1. června pokračuje prestižní kriterijní seriál tentokrát ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce.

 

Sportovní odpoledne na Doubravce odstartuje již od 16:30 hod dětská McDonald’s TOUR pro kategorii starší žáci a kadeti. Ceny nejmladším jezdcům by měl předat cyklokrosař Radomír Šimůnek (BKCP-Powerplus) Od 17:30 hod startuje pak závod hlavní kategorie Elite, junioři a ženy.

 


Zlatý paralympionik Jiří Ježek (ČATHS) se představí v Plzni. Vedle Jirky Ježka by měl startovat i olympionik Jan Řehula.

Start v Plzni stejně jako o víkendu v Přešticích, potvrdil i juniorský mistr světa z cyklokrosu a vítěz závodu světového poháru Zdeněk Mlynář (FOCUS cycling Znojmo).
Vedle Mlynáře s číslem „11“ se na startovní čáru postaví novopečený lídr seriálu a objev letošního ročníku Jan Klabouch s kompletním týmem Fanflash-Nutrixxion. Jiří Nesveda (AC Sparta Praha), který v Přešticích ztratil žlutý dres vedoucího muže seriálu, se bude muset hodně snažit, aby ho vybojoval zpět. Účast také potvrdil Jiří Hudeček (PSK – Whirlpool Author) bývalý vynikající biker, který přesedlal na silnici.

  

V měsíci červnu se opět rozjíždí soutěž aktivity KISS proton prestige a o puntíkovaný dres se svede velká bitva. Nejaktivnějším jezdcem v květnu byl Jan Klabouch (Team Fanflash-Nutrixxion).

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY 2011 – novinku z likérky Božkov „ Z-GENERATION“