Zpět na úvod / Grand Prix SIVRES a.s.

Grand Prix SIVRES a.s.

mc-donalds-detska-tour-2013-a5-2.jpg

sportovní odpoledne v Plzni odstartuje dětská McDonlad's TOUR od 16:00 hod

GP SIVRES a.s.


Grand Prix SIVRES a.s. v Plzni odstartuje dětská McDonald’s TOUR


GIANT LIGA 2013 – patnáctý díl seriálu startuje ve středu odpoledne ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce od 17:30 hod. Sportovní odpoledne tentokrát odstartuje dětská McDonald’s TOUR již od 16:00 hod.


Těšit se na sportovní odpoledne, tak mohou děti na odrážedlech a malých kolech ve věkových kategoriích 6 – 12 let. Na startu se sejdou i starší žáci 13 -14 let a kadeti   15 - 16 let. Vítěz každé kategorie kluci a holky obdrží dres McDonald’s TOUR 2013.


Na startu Grand Prix SIVRES a.s. bude opět startovat výběr silničních, dráhových a cyklokrosových specialistů.


Do Plzně dorazí i vítěz světového poháru handicapovaných cyklistů Jiří Ježek (DAS-DURATEC). Nejlepší paralympionik, který si v letošním roce vyzkoušel i slavnou Tour de France.


Vedle Jiřího Ježka a jezdců Sparty a Dukly bude i Radek Bečka (CK Kolokrám-Svijany). Jezdec, který stále drží traťový rekord závodu, se oblékl do puntíkovaného dresu nejaktivnějšího závodníka. Ve žlutém dresu lídra seriálu startuje Tomáš Okrouhlický (AC Sparta Praha) a ten bude chtít i tento dres nadále udržet.


O rychlé tempo by se pak mělo postarat bodování, kdy si první dva jezdci v každém kole připíší 2 a 1 bod. Očekáváme proto velice rychlý závod.