Zpět na úvod / Grand Prix SIVRES a.s.

Grand Prix SIVRES a.s.

logo-giant-liga-2011-10.jpg

Tři bodované závody Plzeň, Praha a Rokycany nás dělí od závěru seriálu

GIANT LIGA 2011

Grand Prix SIVRES a.s.

 

Sportovní areál RAPID se připravuje na 15. díl Giant ligy

 

GIANT LIGA 2011 – 15. dílem Grand Prix SIVRES a.s. pokračuje ve středu 7. září prestižní kriterijní seriál. Sportovní odpoledne v areálu RAPID odstartuje netradičně od 16:00 hod dětská McDonald’s TOUR, určená dětem od 6 do 12 let.

 

Ve žlutém dresu vedoucího jezdce ligy uvidíme sparťanského rychlíka Jiřího Nesvedu (AC Sparta Praha). V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce se předvede Radek Bečka (FOCUS Znojmo), kterému se v Plzni již podařilo vyhrát. Závod by měl vyšperkovat svojí účastí František Raboň (výběr ČR).

 

Závod je připraven jako prvenství na pásce, takže každý okruh si jezdci rozdělí 2 a 1b. Poslední kolo je ohodnoceno dvojnásobnými body 4 a 2b.

 

Očekáváme souboj o vedení v seriálu, neb po odečtení pěti nejhorších výsledků jsou na prvních třech místech jen nepatrné bodové rozdíly a Jiří Nesveda bude muset ještě pořádně zabrat, aby uhájil žlutý dres lídra seriálu.

 

Do bodování se tak započítávají už jen pouze tři závody, a to Plzeň 7. září, Praha 10. září a Rokycany 16. září. Poté bude jasno o vítězi letošního seriálu GIANT liga 2011.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY 2011 – novinku z likérky Božkov „ Z-GENERATION“. Navíc je připravena i ochutnávka pravé Italské kávy.