Zpět na úvod / Grand Prix Plzeňská Chlebárna

Grand Prix Plzeňská Chlebárna

chlebarna.jpg

Vítěz úvodního dílu Tomáš Medek (PUSKINAK.cz) opět na startu. Ve středu 15. dubna bude hostit sportovní areál RAPID 2. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2015.

GP Plzeňská Chlebárna

Ve žlutém dresu lídra seriálu Tomáš Medek


GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – Druhý závod ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ a očekávaný souboj týmu PUSKINAK.cz proti všem. Udrží i po druhém závodě Tomáš Medek (PUSKINAK.cz) dres lídra seriálu? Tak na to si budeme muset počkat do středy, kdy je připraven další díl cyklistického seriálu.

 

Na jezdce opět čeká bodovací závod, kdy si v každém pátém kole rozdělí jezdci 5,3,2 a 1b. Poslední okruh bude znovu oceněn dvojnásobným bodováním.

Do Plzně na GIANT LIGU dorazí i paralympionik a mistr světa z časovky Jiří Bouška ( Lawi-Author team).


V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce „RAPID PLZEŇ prestige“ tentokrát neuvidíme vítěze Jana Svoradu (PUSKINAK.cz), kterého skolila viroza, ale dráhaře Dukly Praha Denise Rugovace. Denis ztrácel na Svoradu jen jeden bod a tuhle ztrátu by mohl v dalším závodě smazat.


Vítězové Grand Prix Plzeňská Chlebárna se kromě finančních prémií mohou těšit i na pravý český pecen chleba. Pro diváky je připravena ochutnávka koláčků a samozřejmě klasické italské Café Borbone.


Ve středu 15. dubna od 17:30 hod startuje další díl GIANT LIGY PLZEŇ 2015.

Video k události