Zpět na úvod / Grand Prix PECHMAN PNEU

Grand Prix PECHMAN PNEU

gp-pechman-pneu-1.jpg

Do Plzně na start kriterijní klasiky se chystají i tři vítězové předešlých ročníků a překvapení letošního jara Tomáš Medek posila nového týmu PUSKINAK.cz.

GP PECHMAN PNEU

Plzeň a sportovní areál RAPID je připraven na úvodní Grand Prix

GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – První závod 14. ročníku seriálu GLP bude v letošním roce hostit sportovní areál SK RAPID PLZEŇ. Do Plzně na start kriterijní klasiky se chystají i tři vítězové předešlých ročníků.

 

Tahákem prvního dílu Grand Prix PECHMAN PNEU tak bude účast loňského vítěze celkového bodování Tomáše Holuba (AC Sparta Prha), dále předloňského vítěze Tomáše Okrouhlického a vítěze z roku 2012 Martina Boubala (oba CK Příbram Fany Gastro), který sesadil z trůnu Jiřího Nesvedu (AC Sparta Praha) jenž kraloval GIANT LIZE až do roku 2011.

 

Vedle těchto cyklistů se v Plzni na start postaví i překvapení letošního jara Tomáš Medek posila nového týmu PUSKINAK.cz. Účast na Grand Prix potvrdil i bývalý vynikající silničář a nyní jezdec horských kol Jiří Hudeček (Symbio Cannondale).

 

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které odstartují nejdelší kriterijní sérii v republice. Těšit se můžete na omlazený tým Sparty, zcela nový tým PUSKINAK.cz, další nový tým NejlevnejsiPNEU Cycling a samozřejmě na zkušené borce z CK Příbram Fany Gastro.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraven klasický bodovací závod, kde si vždy čtyři nejlepší na pásce rozdělí 5, 3, 2 a 1b. Poslední okruh bude ohodnocen dvojnásobným bodováním.

 

Ve středu 8. dubna od 17:30 hod tak odstartuje úvodní podnik GIANT LIGY PLZEŇ 2015, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters.

 

www.giantliga.cz

www.rapidplzen.cz