Zpět na úvod / Grand Prix New Corporation

Grand Prix New Corporation

new-corporation.jpg

Po tropické pauze se znovu roztočí kola ve sportovním areálu Rapid

GP New Corporation

Po tropické pauze se znovu roztočí kola ve sportovním areálu Rapid

GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – Jedenáctý závod ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ a na startu bude i rekordman v počtu vítězství a lídr závodu Jiří Nesveda (AC SPARTA PRAHA).

 

Po měsíční pauze, kterou pořadatelé v letošním ročníku připravili závodníkům, se opět roztočí kola na plné otáčky. Cyklistický seriál Giant liga Plzeň 2015 má připravené ještě čtyři závody ve sportovním areálu Rapid.

 

Pořadatelé Giant ligy Plzeň 2015, ani v letošním roce nezapomínají na nejmenší sportovce. I pro ně je připraven cyklistický seriál náborových závodů McDonald’s dětská Tour. Děti od 2 – 12 let mají tak možnost vyzkoušet si opravdový závod na kole a vyhrát dres nejlepšího závodníka. Čtyři závody již mají ti nejmenší za sebou a další čtyři před sebou.

Grand Prix New Corporation se pojede jako bodovací závod, kdy v každém pátém okruhu si první čtyři jezdci rozdělí 5, 3, 2 a 1b. Navíc v každém kole si první borec připíše jeden bod.

 

Aktivitou v minulém díle hýřil jezdec týmu CK Kolokrám-Svijany Libor Bartůněk. Kdo si tentokrát v měsíci srpnu odveze dres aktivity z Plzně? Na to nám odpoví následující dva závody.

 

V dresu nejlepšího juniora „Vittoria Cupu“ pak uvidíme plzeňského odchovance TJ ZČE Cyklistiky Plzeň Jakuba Křikavu.

 

Na jedinečném Cyklodromu v Plzni na Rapidu si tak opět poměří síly vybraní borci v kategoriích junioři, ženy, muži a masters.

 

Ve středu 19. srpna od 17:30 hod startuje další díl GIANT LIGY PLZEŇ 2015.