Zpět na úvod / Grand Prix NaCesty.cz

Grand Prix NaCesty.cz

gp-nacestycz.jpg

Grand Prix NaCesty.cz aneb trénink na Mallorce je nejvíc. Heslo, které zná každý cyklista a na Mallorcu se rád vrací.

GP NaCesty.cz


Ve žlutém dresu lídra seriálu Jiří Nesveda


GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – Čtvrtý závod ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ a prvně letos ve „žluťáku“ Jiří Nesveda (AC Sparta Praha). Reprezentační povinnosti Tomáše Medka (PUSKINAK.cz) převeleli na etapový závod. Nesveda by tak dres měl v pohodě uhájit.


Grand Prix NaCesty.cz aneb trénink na Mallorce je nejvíc. Heslo, které zná každý cyklista a na Mallorcu se rád vrací. Protože nejen trénink a kvalita silnic, ale i počasí je tam prostě parádní.


Na jezdce tentokrát čeká prvenství na pásce, kdy si v každém kole rozdělí jezdci 2 a 1b. Tenhle způsob bodování opět zrychlí peloton a více závodníků tak dosáhne na body do celkového bodování. V poslední okruhu se pak nebudou rozdělovat dvojnásobné body.


Do Plzně na GIANT LIGU dorazí i bývalý vynikající časovkář a nyní skvělý jezdec horských kol Jiří Hudeček (Symbio Cannondale), který se o víkendu blýsknul třetím místem na závodě Kola pro život.


V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce „RAPID PLZEŇ prestige“ uvidíme „dukláka“ Denise Rugovace, který má po roce opět nakročeno k obhajobě prvenství.


Pro diváky je připravena mini tribuna, z které mohou sledovat celý závod.

Ve středu 29. dubna od 17:30 hod startuje další díl GIANT LIGY PLZEŇ 2015.

 

Kalendář a propozice na webu akce

www.giantliga.cz

www.rapidplzen.cz

 

GP NaCesty,cz
GP NaCesty,cz