Zpět na úvod / Grand Prix Kooperativa

Grand Prix Kooperativa

logo-4.jpg

vedle Františka Raboně se v Plzni představí i Jaromír Friede vítěz Chuchelského sprintu

GIANT LIGA 2010

Grand Prix Kooperativa

 

Raboň startuje v Plzni

 

GIANT LIGA Plzeň – dvanáctým dílem ve středu 28. července od 17:30 h pokračuje prestižní kriterijní seriál ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce. Na startu bude i trojnásobný mistr ČR František Raboň (výběr ČR), který zvolil rychlé kriterium jako kvalitní přípravu před blížícím se etapákem okolo Polska.

 

Sportovní odpoledne v Plzni opět odstartuje již od 16:00 h McDonald’s dětská TOUR. Děti ve věkových kategoriích 6 – 14 let si tak mohou vyzkoušet závodní okruh v areálu SKP Rapid na Doubravce.

 

A na koho se vedle Raboně ještě můžeme těšit? Tak především na Jaromíra Friedeho (Team Louny) vítěze Chuchelského sprintu v rámci KPŽ a zároveň majitele dresu mistra ČR (z r. 2001). Dále na Jirku Nesvedu (AC Sparta) lídra seriálu a Marka Mixu (ASC Dukla).

 

Marek Mixa má navíc v držení i puntíkovaný dres pro nejaktivnějšího jezdce KISS proton prestige a mohl by ho navíc udržet před ostatními jezdci.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus.