Zpět na úvod / Grand Prix kola-bbm.cz

Grand Prix kola-bbm.cz

gp-kola-bbmcz.jpg

Start Jiřího Ježka bude spojen i s autogramiádou

GP kola-bbm.cz


Start Jiřího Ježka bude spojen i s autogramiádou


GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – Pátý závod ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ a na startu bude jeden z nejúspěšnějších handicapovaných sportovců historie, zlatý paralympionik a mistr světa Jiří Ježek (DAS-DURATEC).


Jiří Ježek navíc bude podepisovat zájemcům v Plzni svoji novou knihu. Druhé rozšířené vydání knihy Frajer.


Grand Prix kola-bbm.cz  zve diváky na pěknou podívanou i kulturní zážitek. Ve žluťáku pojede šestinásobný vítěz seriálu Jiří Nesveda. Ve skvělé formě se navíc představí i vítěz Pave Tour Milovice Tomáš Holub (oba AC Sparta Praha). A navíc ještě odejdete s podepsanou knížkou našeho nejúspěšnějšího paralympionika.


Na jezdce tentokrát čeká bodovací závod kdy si v každém pátém okruhu rozdělí první čtyři borci 5,3,2 a 1bod. Navíc bude každý průjezd oceněn jedním bodem pro prvního závodníka. To by opět mělo držet peloton ve vysokém tempu.


Do Plzně na kriterijní GIANT LIGU dorazí jak čistokrevní silničáři, tak i dráhaři, cyklokrosaři a jezdci horských kol. Na jedinečném okruhu v Plzni na Rapidu si tak poměří síly ti nejlepší závodníci svých disciplín a my se můžeme těšit na dalšího vítěze.


V měsíci květnu se rozjede soutěž o  puntíkovaný dres nejaktivnějšího jezdce „RAPID PLZEŇ prestige“. Měsíc duben ovládl zkušený „duklák“ Denise Rugovac a v měsíci květnu by si tento dres opět rád užil.


Ve středu 6. května od 17:30 hod startuje další díl GIANT LIGY PLZEŇ 2015.

 

Kalendář a propozice na webu akce

www.giantliga.cz

www.rapidplzen.cz

GP kola-bbm GP kola-bbm.cz GP kola-bbm.cz GP kola-bbm.cz
GP kola-bbm GP kola-bbm.cz GP kola-bbm.cz GP kola-bbm.cz