Zpět na úvod / Grand Prix INKOMO vzduchotechnika

Grand Prix INKOMO vzduchotechnika

gp-inkomo-vzduchotechnika.jpg

Sportovní odpoledne v Plzni odstartuje již od 16:05 hod McDonald’s dětská TOUR 2015.

GP INKOMO vzduchotechnika

Grand Prix v Plzni bude soubojem cyklistických týmů

GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – Třináctý závod ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ, a na startu budou opět jezdci usilující o vítězství v Grand Prix.

 

Do Plzně přijede bývalý dráhový mistr Evropy Michal Kesl (NejlevnějšíPNEU.cz), kompletní tým CK Příbram Fany Gastro v čele s Martinem Boubalem nebo i jezdec horských kol Ondřej Paur (Symbio+Cannondale), který se o víkendu blýsknul vítězstvím v Maratonu.

 

Sportovní odpoledne v Plzni odstartuje již od 16:05 hod McDonald’s dětská TOUR 2015. Děti ve věkových kategoriích do 12 let si tak budou moci vyzkoušet opravdový závod na cyklistickém okruhu sportovního areálu RAPID.

Grand Prix INKOMO vzduchotechnika se tentokrát pojede jako bodovací závod, kdy si první čtyři borci v každém pátém okruhu připíší 5,3,2 a 1b. Poslední okruh bude oceněn dvojnásobnými body. To by mělo vyhovovat jezdcům se silným týmem. Můžeme se tedy těšit na souboj týmů Sparty, Dukly, Puskinaku a Příbramských borců.

V měsíci září startuje soutěž aktivity, tedy souboj o puntíkovaný dres „RAPID PLZEŇ prestige“.

 

V dresu nejlepšího juniora „Vittoria Cupu“ pak uvidíme plzeňského odchovance TJ ZČE Cyklistiky Plzeň Jakuba Křikavu.

Na jedinečném cyklodromu v Plzni na Rapidu si tak opět poměří síly vybraní borci v kategoriích junioři, ženy, muži a masters.

 

Ve středu 9. září již od 16:05 hod startuje sportovní odpoledne.