Zpět na úvod / Grand Prix HRUBÝ MEDIA

Grand Prix HRUBÝ MEDIA

zaloha-pozvanka-hrubyglp-2014-w.jpg

Do Plzně na Grand Prix přijede Jiří Ježek vítěz Světového poháru
6. srpna 2014 středa od 17:30 hod sportovní areál RAPID

Grand Prix Hrubý Media


Do Plzně na Grand Prix přijede vítěz Světového poháru Jiří Ježek


GIANT LIGA PLZEŇ 2014 – jedenáctý závod ve sportovním areálu RAPID a klasický start ve středeční podvečer. Přijďte si tipnout čas vítěze a vyhrajte zajímavou cenu pro nejlepšího „tipaře ligy“.


Na startu Grand Prix Hrubý Media (hrubymedia.com) se představí i novopečený vítěz Světového poháru handicapovaných cyklistů Jiří Ježek (DAS – DURATEC). Ve žlutém dresu lídra seriálu se po čase ukáže Jiří Nesveda (AC Sparta). Puntíkovaný dres má na sobě Ondřej Paur (Author team Stupno). Před etapovým závodem Vysočina se přijede rozjet i předloňský vítěz seriálu Martin Boubal (VC Ratisbona).


Jedenáctý díl Grand Prix Hrubý Media se pojede jako bodovací závod, kdy si závodníci v každém pátém okruhu rozdělí 5, 3, 2 a 1 bod. Jednotlivé průjezdy budou oceněny jedním bodem.


V bílém dresu „ Vittoria Cup „ se poprvé v letošní sezoně v kategorii juniorů představí nadějný Jakub Křikava z domácího týmu (ZČE cyklistika Plzeň). Bílý dres měl zatím jen jednoho majitele a tím byl Michal Kohout (Dukla Praha).


Ve středu 6. srpna od 17:30 hod pokračuje soutěž o nejaktivnějšího jezdce měsíce srpna. Kdo se nakonec oblékne a komu bude patřit puntíkovaný dres „ Kiss Proton prestige „ tak na to se přijďte podívat do sportovního areálu Rapid.