Zpět na úvod / Grand Prix House of Blues a Pizza Doma

Grand Prix House of Blues a Pizza Doma

gl-2014-logofb-3.jpg

Nejen finanční prémie, ale i spousta pizzy je připravena pro nejlepší na Grand Prix v Plzni na Rapidu

Grand Prix House of Blues a Pizza Doma

Ve středu na Rapidu ukončí květnovou sérii šestý závod

GIANT LIGA PLZEŇ 2014 – šestý závod ve sportovním areálu SKP RAPID a klasický start ve středeční podvečer. Květnovou sérii v Plzni na Rapidu zakončí šestý díl seriálu bodovacím závodem.

 

Jiří Nesveda (AC Sparta Praha) se představí ve žlutém dresu lídra seriálu a rád by navázal na úspěšné tažení v letošním roce. Na startu bude i v Plzni zatím věčně bramborový Zdeněk Mlynář (Bohemia cycling track team). Mlynářova forma jde postupně nahoru a očekáváme zajímavý souboj, mezi těmito dvěma rychlíky. Na startu bude i Martin Boubal (VC Ratisbona), kterému se opět dařilo o víkendu v Německu, a v Plzni ho také vídáme vždy na stupních vítězů.

 

Šestý díl Grand Prix House of Blues a Pizza Doma se pojede jako bodovačka navíc s průjezdy v každém kole. Závodníci si tak v každém pátém okruhu rozdělí na pásce 5, 3, 2 a 1b a navíc v průjezdu 1b.

 

Souboj o bílý dres „ Vittoria Cup „ se rozehraje v kategorii juniorů, kde je soutěž velice vyrovnaná. Jen o šest bodů vede Michal Kohout (Dukla Praha) před dvojicí Jakub Křikava (ZČE cyklistika Plzeň) a Jan Rajchart (Nutrend Spezialized Racing).

 

Ve středu 21. května od 17:30 hod se navíc rozhodne o nejaktivnějším jezdci měsíce. Puntíkovaný dres „ Kiss Proton prestige „ si zatím drží Denis Rugovac (Team Dukla Praha).