Zpět na úvod / Grand Prix GRÜNSPORT ve žlutém pojede Tomáš Holub

Grand Prix GRÜNSPORT ve žlutém pojede Tomáš Holub

pozvanka-glp-2014-w.jpg

středa 18. června 2014 od 17:30hod
sportovní areál RAPID

Grand Prix GRÜNSPORT


Sportovní areál Rapid bude hostit hvězdnou Grand Prix


GIANT LIGA PLZEŇ 2014 – osmý závod ve sportovním areálu RAPID a klasický start ve středeční podvečer. Start na hvězdné Grand Prix již potvrdili Mistr světa a Evropy Ondřej Cink (Multivan Merida), cyklokrosový reprezentant Radomír Šimůnek (Kwadro-Stannah) a zlatý paralympionik a mistr světa Jiří Ježek (DAS-Duratec), který navíc ovládl o víkendu Evropský pohár ParaCycling v Německu dvěma vítězstvími.


Vedle těchto zvučných jmen uvidíme i loňského vítěze GIANT LIGY Tomáše Okrouhlického (AC Sparta Praha), předloňského vítěze Martina Boubala (VC Ratisbona Regensburg) a šestinásobného vítěze seriálu Jiřího Nesvedu (AC Sparta Praha).


Na startu Grand Prix GRÜNSPORT bude i novopečený lídr seriálu Tomáš Holub (AC Sparta). Závodník, který přešel v 16 letech z hokeje na cyklistiku, se v Plzni představí ve žlutém dresu vedoucího jezdce.


Osmý díl Grand Prix GRÜNSPORT  se pojede jako bodovačka, kdy si závodníci v každém pátém okruhu rozdělí na pásce 5, 3, 2 a 1b a v posledním kole dvojnásobné body.


Bílý dres „ Vittoria Cup „ drží v kategorii juniorů nadějný Michal Kohout (Dukla Praha), ale začíná ho bodově dotahovat  Jakub Křikava z domácího týmu (ZČE cyklistika Plzeň).

 

Ve středu 18. června od 17:30 hod se navíc rozhodne v soutěži o nejaktivnějšího jezdce měsíce června. O puntíkovaný dres „ Kiss Proton prestige „ se strhne mega bitva mezi Janem Krausem (Team Dukla Praha), Jakubem Svobodou (CK Kolokrám-Svijany.cz) a Denisem Rugovacem (Team Dukla Praha).