Zpět na úvod / Grand Prix EXE JEANS

Grand Prix EXE JEANS

dsc-0005.jpg

Kamil Ausbuher (Prodoli Racing Team) v přípravě na cyklokrosovou sezonu startuje v Plzni !

GIANT LIGA Plzeň 2009

 

Grand Prix EXE JEANS

 

Cyklokrosař Ausbuher se chystá do Plzně

 

 

GIANT LIGA Plzeň – jedenáctý díl Grand Prix EXE JEANS odstartuje ve středu 5. srpna od 17:30 hod ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce.


V Plzni na Rapidu se roztočí další díl cyklistického kriteria a diváci se mohou těšit na výjimečného cyklokrosaře Kamila Ausbuhera (Prodoli Racing Team), který se v celkové hodnocení seriálu posunul mezi specialisty silničáře a dráhaře na vynikající třetí příčku.


V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce se předvede Ondřej Pávek (AC Sparta Praha), který by se rád také prosadil výše v celkovém hodnocení. Jezdce horských kol budou zastupovat Václav Hlaváč (Halfords Apache Bikes) a Pavel Zerzan (ČS MTB).


Ze soustředění v Itálii se vrací na závodní okruh sparťan Tomáš Hrubý, který se propadl v celkovém hodnocení na páté místo a rád by se předvedl v dobré formě.


Ceny nejlepším jezdcům bude předávat bývalý vynikající cyklista a nyní jeden z organizátorů závodu Praha-Karlovy Vary-Praha Lubor Tesař.


Diváci a fanoušci cyklistiky si mohou tipnout čas vítěze přímo v areálu Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY. Samotný závod pak mají možnost sledovat v naprosté pohodě z jednoho místa.

 

 

Jan Kotal