Zpět na úvod / Grand Prix EFISAN s dvojnásobným bodováním

Grand Prix EFISAN s dvojnásobným bodováním

dsc-0146.jpg

Bodovací závod v opačném směru s táhlým stoupáním do cíle, tak to bude sedmý díl GL

GIANT LIGA Plzeň 2009

 

GP EFISAN

 

Milan Spěšný startuje v Plzni, závod je dvojnásobně bodován

 

Giant ligu ve středu 24. června odstartuje již od 16:00 hod dětská Bagmaster TOUR - Nadace ČEZ, kde si děti ve věkových kategoriích 6 – 12 let mohou vyzkoušet závod na kolech a koloběžkách. Náborový závod je určen všem dětem, které mají chuť si zasportovat. Děti neplatí startovné a pro první tři v každé kategorii jsou připraveny věcné ceny od sponzorů náborové akce.

 

GIANT LIGA Plzeň – sedmý díl Grand Prix EFISAN se na přání sponzora pojede v obráceném směru. Na jezdce tak bude čekat táhlé stoupání do cíle, což bude vyhovovat hlavně silovým cyklistům. Navíc vítěz sedmého dílu si do celkového bodování Giant Ligy připíše dvojnásobné body (tj. 60b).

V Plzni na Rapidu se ve skvělé formě předvede Milan Spěšný (ČS MTB) vítěz víkendového pohárového klání v cross-country. Očekáváme zajímavý souboj, neb na startu bude chybět rychlík Jirka Nesveda (AC Sparta Praha).  Vyhrát v závodě tak bude mít možnost hned několik jezdců. Kandidátem na vítěze tak může být zrovna Milan Spěšný, Josef Soukup (CK Kolokrám.cz – Svijany), Tomáš Hrubý (AC Sparta Praha), Kamil Ausbuher (Prodoli Racing Team) nebo Václav Hlaváč (Halfords Apache Bike), který se začíná stále více prosazovat mezi silničáři.

Diváci a fanoušci cyklistiky si mohou tipnout čas vítěze přímo v areálu Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY. Samotný závod pak mají možnost sledovat v naprosté pohodě z jednoho místa.

 

Jan Kotal