Zpět na úvod / Grand Prix CUBE

Grand Prix CUBE

logo-giant-liga-12-8.jpg

Ve žluťáku startuje Martin Boubal

GIANT LIGA 2012

GP CUBE

 

Martin Boubal pojede ve žlutém dresu lídra seriálu

 

GIANT LIGA 2012 – desátý díl kriterijního seriálu Grand Prix CUBE pokračuje ve středu 11. července ve sportovním areálu Rapid na Doubravce. Tentokrát jezdci pojedou bodovací závod a každý pátý okruh bude ohodnocen 5, 3, 2 a 1 bodem. Navíc se v každém kole na pásce bude připisovat jeden bod prvnímu závodníkovi.

 

Ve žlutém dresu lídra seriálu se představí Martin Boubal (VC Ratisbona), který by rád udržel žlutý dres před Tomášem Okrouhlickým (AC Sparta Praha). Oba dva jezdci se soustředí převážně na starty v Německu a v Plzni je mezi nimi rozdíl pouhých dvou bodů v celkové klasifikaci.

 

Třetí vítězství z Plzně by si rád odvezl i Marek Mixa (ASC Dukla Praha), který už vyhrál dvakrát za sebou a v Plzni se mu opravdu daří.

 

V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce uvidíme Romana Fürsta (ASC Dukla Praha).

 

Kategorie starší žáci a kadeti startují již od 16:30 hod se společným startem na 20 kol. Závod mládežnických kategorií je součástí „Cycling talent projektu“ Radomíra Šimůnka.

 

Speciální akce pro diváky. Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY novinku božkovské likérky „Z-GENERATION“.