Zpět na úvod / Grand Prix CUBE - středa 1. července od 17:30 SK RAPID PLZEŇ

Grand Prix CUBE - středa 1. července od 17:30 SK RAPID PLZEŇ

gp-cube.jpg

Na startu bude i plzeňský jezdec Tomáš Radolf (PUSKINAK.cz), který svým výkonem mile překvapil na právě proběhnutém šampionátu ČR

GP CUBE

Tomáš Radolf, překvapení šampionátu ČR, bude na startu v Plzni

GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – Devátý závod ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ a na startu bude i plzeňský jezdec Tomáš Radolf (PUSKINAK.cz), který svým výkonem mile překvapil na právě proběhnutém šampionátu ČR, kde obsadil v nabité konkurenci skvělé 10. místo v kategorii Elite.

 

Suverén letošního seriálu Jiří Nesveda (AC Sparta Praha) si šampionát užil v úniku, který trval bezmála 150 km. Uvidíme, jak se předvede na další Grand Prix.

 

Kdo tentokrát vyhraje další závod cyklistického kriteria v Plzni? Na tuto otázku nám odpoví devátý díl GIANT LIGY PLZEŇ 2015.

 

Grand Prix CUBE zve diváky opět na pěknou podívanou.

 

Aktivitou v minulém díle hýřil mladík z belgické stáje VZW Meltse Rennersclub Tomáš Čapek. V měsíci červnu vyhrál soutěž aktivity a z Plzně si odvezl puntíkovaný dres nejaktivnějšího jezdce.

 

V dresu nejlepšího juniora „Vittoria Cupu“ pak uvidíme dalšího plzeňského odchovance TJ ZČE Cyklistiky Plzeň Jakuba Křikavu.

 

Pro jezdce je připraven bodovací závod okořeněný bodovanými průjezdy. V každém pátém kole si jezdci rozdělí 5, 3, 2 a 1b a navíc v každém průjezdu první jezdec 1b. Tento typ bodování by měl opět držet peloton ve vysokém tempu.

 

Na jedinečném okruhu v Plzni na Rapidu si tak opět poměří síly vybraní borci v kategoriích junioři, ženy, muži a masters.

 

Ve středu 1. července od 17:30 hod startuje další díl GIANT LIGY PLZEŇ 2015.