Zpět na úvod / Grand Prix BETATECH s.r.o.

Grand Prix BETATECH s.r.o.

vaclav-hlavac-halfords-apache-team.jpg

Na startu se představí nejlepší vrchař právě skončeného jediného etapového závodu v Čechách Lidice 2009 biker Václav Hlaváč (Halfords Apache Bike).

8. ČESKÉ AKADEMICKÉ HRY 2009 PLZEŇ

 

O tituly se bude bojovat ve sportovním areálu SKP RAPID sport

 

Plzeň – Ve středu 17. června již od 16:00 hod na Rapidu odstartuje souboj o titul „Akademického mistra ČR“ v kategoriích muži a ženy. Ve sportovním areálu Rapid tak pokračuje 8. ročník Českých akademických her Plzeň 2009 v disciplíně silniční cyklistika.  Zajímavostí a tahákem pro tento závod bude start vysokoškoláka Jiřího Nesvedy, který se rozhodl startovat ve dvou závodech v jeden den.

 

 

GIANT LIGA Plzeň 2009

 

GP BETATECH s.r.o.

 

Nejlepší vrchař „etapáku“ Lidice - Václav Hlaváč startuje v Plzni

 

GIANT LIGA Plzeň - Žlutý dres lídra seriálu bude tentokrát hájit Tomáš Hrubý, který má šestibodový náskok na druhého muže v pořadí Jirku Nesvedu (oba AC Sparta Praha). Nesveda však startuje i v silničním závodě o nejlepšího akademika roku 2009.

 

Na startu se představí nejlepší vrchař právě skončeného jediného etapového závodu v Čechách Lidice 2009 biker Václav Hlaváč (Halfords Apache Bike). Hlaváč za sebou na vrchařských prémiích nechal všechna zvučná silničářská jména a svým výkonem a neporazitelností v kopcích tak zastínil jezdce renomovaných českých stájí, kteří na tomto prestižním závodě startovali v nejsilnějších sestavách.

 

Hlaváč se navíc v Plzni objeví v puntíkatém dresu nejaktivnějšího jezdce seriálu, který vybojoval minulý týden v souboji s Markem Mixou (ASC Dukla Praha).

 

Startovní pole Giant Ligy ještě zpestří dráhaři pražské Dukly a jezdci týmu Volvo Auto Hase v čele s cyklokrosařem Martinem Zlámalíkem.


Již tak vyšperkované startovní pole rozšíří cyklokrosař a super spurtér Zdeněk Mlynář (Max Cursor)
 

Diváci a fanoušci cyklistiky si mohou tipnout čas vítěze přímo v areálu Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY. Samotný závod pak mají možnost sledovat v naprosté pohodě z jednoho místa.

 

Jan Kotal