Zpět na úvod / Grand Prix AGROCENTRUM již ve středu 30. června v Plzni na Rapidu!

Grand Prix AGROCENTRUM již ve středu 30. června v Plzni na Rapidu!

frantisek-rabon-1.jpg

sportovní odpoledne odstartuje již od 16:00 hod McDonald's dětská TOUR

GIANT LIGA 2010

Grand Prix AGROCENTRUM

 

Mise splněna, zpět na základnu

 

GIANT LIGA Plzeň – desátým dílem ve středu 30. června pokračuje prestižní kriterijní seriál tentokrát na základně ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce. Po vydařených startech na Mallorce, Přešticích a České Lípě startujeme opět v Plzni.

 

A na koho se tentokrát můžeme těšit? Tak především na trojnásobného mistra ČR v časovce a Pro Tour jezdce Františka Raboňe (HTC Columbia), který bude předávat ceny nejlepším jezdcům Grand Prix Agrocentrum a McDonald’s dětské TOUR.

 

Závody dětí kategorie 6 – 14 let startují mimořádně ve středu 30. června od 16:00 hod. Závod kategorie Elite odstartuje klasicky v 17:30 hod.

 

Řada jezdců si dá řádnou odvetu po mistrovství republiky. Máme se tedy zase na co těšit, neb pořadatelé připravili tentokrát pro jezdce prvenství na pásce. To znamená, že v každém průjezdu budou vždy první dva jezdci cíli ohodnoceny dvěma a jedním bodem.

 

Očekáváme tedy rychlý závod bez zbytečného taktizování. Puntíkovaný dres pro nejaktivnějšího jezdce v měsíci červnu KISS proton prestige by mohl udržet Martin Vodák (CK sport Blažek).

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus.