Zpět na úvod / Grand Prix AGROCENTRUM

Grand Prix AGROCENTRUM

Na startu 5. dílu budou vedle Krále Šumavy maratonce Ivana Rybaříka i dráhaři pražské Dukly v čele s vynikajícím bodovačkářem Milanem Kadlecem a Markem Mixou (nejaktivnější jezdec Giant Ligy v měsíci duben a květen).

GIANT LIGA Plzeň 2009

 

GP AGROCENTRUM

 

V Plzni bude startovat Král Šumavy – Ivan Rybařík

 

 

GIANT LIGA Plzeň – Ve středu 10. června od 17:30 hod v jedinečném sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce odstartuje hvězdně obsazený, již pátý díl GIANT LIGY pod názvem Grand prix AGROCENTRUM. Do Plzně se chystá vynikající maratonec Ivan Rybařík se svým stájovým kolegou cyklokrosovým reprezentantem Martinem Zlámalíkem (oba Volvo Auto Hase).

 

Žlutý dres lídra seriálu bude hájit Josef Soukup (CK Kolokrám.cz – Svijany), na kterého se dotahuje Tomáš Hrubý a Jirka Nesveda (oba AC Sparta Praha). Nesveda dal navíc o sobě řádně vědět v minulém týdnu na závodech v Německu a na etapovém závodě Haná Tour, kde se hned po první etapě oblékl do „žluťáka“. Silné zastoupení však budou mít i dráhaři pražské Dukly v čele s vynikajícím bodovačkářem Milanem Kadlecem a Markem Mixou (nejaktivnější jezdec Giant Ligy v měsíci duben a květen).

 

Vedle těchto zvučných jmen bude startovat po závodní mini-pauze bikový reprezentant Milan Spěšný, společně s ním i Pavel Zerzan (oba ČS MTB). Znovu tak bude zajímavé sledovat, zda budou znovu úspěšnější silničáři, dráhaři, cyklokrosaři, nebo bikeři. Start v Plzni potvrdil i Václav Hlaváč (Halfords Apache Team).

 

Diváci a fanoušci cyklistiky si mohou tipnout čas vítěze přímo v areálu Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY. Samotný závod pak mají možnost sledovat v naprosté pohodě z jednoho místa.