Zpět na úvod / Grand Prix AGROCENTRUM

Grand Prix AGROCENTRUM

logo-giant-liga-2011-6.jpg

Cyklistická elita se sejde ve sportovní areálu RAPID na Doubravce

GIANT LIGA 2011

Grand Prix AGROCENTRUM

 

GIANT liga pokračuje v Plzni

 

GIANT LIGA 2011 – 12. dílem Grand Prix AGROCENTRUM pokračuje ve středu 10. srpna prestižní kriterijní seriál. Sportovní odpoledne v areálu RAPID odstartuje již tradičně od 16:30 hod dětská McDonald’s TOUR.

 

Ve žlutém dresu vedoucího jezdce ligy se představí Jan Klabouch (GO!Nutrixxion), který po závodě v Táboře má 1b náskoku na Jiřího Nesvedu (AC Sparta Praha). V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce uvidíme Martina Boubala (VC Ratisbona).

 

Závod je připraven jako bodovací, tak že každý pátý okruh si jezdci rozdělí 5, 3, 2 a 1b. Navíc každý průjezd bude ohodnocen jedním bodem. Poslední kolo je ohodnoceno dvojnásobnými body.

 

Vedle již zmiňovaných jezdců se na startu předvede i letošní posila týmu (GO!Nutrixxion) Tomáš Radolf. Právě Radolf se blýsknul minulý týden na etapovém závodě Vysočina, kde obsadil skvělé osmé místo celkového hodnocení.

 

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY 2011 – novinku z likérky Božkov „ Z-GENERATION“. Navíc je připravena i ochutnávka pravé Italské kávy.