Zpět na úvod / Grand Prix - TomasHruby.com

Grand Prix - TomasHruby.com

logo-6.jpg

František Raboň (HTC Columbia) zve na autogramiádu a ochutnávku kávy

GIANT LIGA 2010

Grand Prix TomasHruby.com

http://tomashruby.com/cs/obsah/vitez-ciloveho-spurtu-si-odveze-mtb-ram-za-4000-kc-c3.htm 

Raboň zve na autogramiádu a ochutnávku kávy

 

GIANT LIGA Plzeň – třináctým a pro jezdce dvojnásobně bodovaným dílem pokračuje ve středu 11. srpna od 17:30 h prestižní kriterijní seriál ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce. Na startu bude trojnásobný mistr ČR František Raboň (výběr ČR), který se vrátil z etapového závodu Okolo Polska.

 

A na koho se vedle Raboně ještě můžeme těšit? Tak především na cyklokrosaře a mistra Evropy Martina Zlámalíka (Sunweb Revor), dráhaře pražské Dukly Marka Mixu a na nejlepšího jezdce 24h mountainbikových klání plzeňáka Tomáše Kozáka (Hepos Plzeň).

 

Marek Mixa se opět představí v puntíkovaném dresu pro nejaktivnějšího jezdce KISS proton prestige a ve žlutém dresu lídra seriálu uvidíme „rychlíka“ Jirku Nesvedu (AC Sparta Praha).

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus.

 

A navíc pro všechny diváky, kteří dorazí na kole je připravena ochutnávka kávy (http://presovace.cz/) a ještě dárek od pořadatelů akce GIANT liga Plzeň 2010.

 

 

Jan Kotal