Zpět na úvod / Grand Prix - CUBE

Grand Prix - CUBE

logo-3.jpg

Korejská reprezentace vedená triatlonistou Řehulou v Plzni!!

GIANT LIGA 2010

Grand Prix CUBE

 

Korejská reprezentace otestuje sportovní areál RAPID

 

GIANT LIGA Plzeň – již jedenáctým dílem ve středu 14. července pokračuje prestižní kriterijní seriál na základně ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce. Tentokrát si jedinečný sportovní areál otestuje korejská triatlonová reprezentace vedená Janem Řehulou.

 

Sportovní areál Rapid v rámci Giant ligy již hostil quatarskou reprezentaci a v letošním roce se s okruhem v Plzni seznámí korejská reprezentace. Na startu by se měl s těmito reprezentanty představit i Jan Řehula (3. místo triatlon - Olympijské hry), který trénuje nadějné korejské triatlonisty.  

 

Máme se tedy zase na co těšit, neb účast v závodě potvrdil i Martin Zlámalík (Sunweb Revor), který měl menší zdravotní problémy v poslední době. Na startu bude i Jiří Bouška (Alltraining.cz), několikanásobný mistr světa a třetí z paralympiády v Číně.

 

Očekáváme velice rychlý závod bez zbytečného taktizování. Pro jezdce je tentokrát připravena klasická bodovačka okořeněná navíc i body v jednotlivých průjezdech. Puntíkovaný dres KISS proton prestige si v měsíci červenci bude hledat nositele, takže se bude opět na co dívat.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus. Přijďte do sportovního areálu RAPID, u nás je tráva posekaná a tribuna připravená