Zpět na úvod / Giant Liga Plzeň - GP MOTOR - SERVIS IN a.s.

Giant Liga Plzeň - GP MOTOR - SERVIS IN a.s.

gl-w-2.jpg

Nesveda nebo Soukup? Rozhodne se ve středu 09.09.2009! Přijďte povzbudit cyklisty do sportovního areálu SKP RAPID SPORT na Doubravce od 17:30 hod

 

GIANT LIGA Plzeň 2009

 

Grand Prix – MOTOR SERVIS IN a.s.

 

Dvojnásobné bodování rozhodne o celkovém vítězi Giant ligy

 

 

GIANT LIGA Plzeň – čtrnáctý díl Grand Prix – MOTOR SERVIS IN a.s. odstartuje ve středu 9. září od 17:30 hod ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce.

 

V Plzni na Rapidu se rozhodne o celkovém vítězi nejprestižnější kriterijní série v Čechách. Dvojnásobně bodovaný závod bude tak rozhodující pro dva jezdce, a to Josefa Soukupa a Jirku Nesvedu, kteří se utkají o vítězství v seriálu Giant liga Plzeň 2009. Bude to zároveň souboj i dvou týmů Sparty Praha a CK Kolokrámu.cz-Svijany.

 

A komu pomůže k vítězství magické datum 09.09.09?

Na startu bude kompletní tým Sparty v čele s Jirkou Nesvedou. Josef Soukup si na pomoc pozval Jakuba Svobodu (druhý muž Českého poháru a zároveň vítěz Krále Šumavy), dále Tomáše Radolfa a Jirku Tobrmana (komplet CK Kolokrám.cz – Svijany). V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce se předvede Ondřej Pávek (AC Sparta Praha).

 

 

Diváci a fanoušci cyklistiky si mohou tipnout čas vítěze přímo v areálu Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY. Samotný závod pak mají možnost sledovat v naprosté pohodě z jednoho místa.