Zpět na úvod / František Raboň startuje v Plzni

František Raboň startuje v Plzni

dsc-0078.jpg

diváci a fanoušci cyklistiky se tentokrát mohou těšit na MEGApodívanou :-)

GIANT LIGA Plzeň 2009

 

Grand Prix FIT SPORT Jiří Trampota

 

Raboň se před Irskem rozjede v Plzni

 

 

GIANT LIGA Plzeň – dvanáctý díl Grand Prix FIT SPORT Jiří Trampota odstartuje ve středu 19. srpna od 17:30 hod ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce.

 

V Plzni na Rapidu se můžeme těšit na hvězdně obsazený závod, neb na startu bude Mistr republiky František Raboň ml. (výběr ČR), který zvolil Giant Ligu jako kvalitní přípravu před etapovým závodem v Irsku, kde se postaví na start se sedminásobným vítězem Tour de France Lancem Armstrongem.

 

V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce se předvede Ondřej Pávek (AC Sparta Praha), který na víkendovém pohárovém klání v Příbrami obsadil skvělé druhé místo. Jezdce horských kol budou zastupovat Milan Spěšný se svým stájovým kolegou Pavlem Zerzanem (oba ČS MTB) a Václav Hlaváč (Apache Bikes), kterému se stále více daří mezi silničáři.

 

Po necelých čtyřech nedělích se poprvé v závodě předvede Jirka Nesveda (AC Sparta Praha), kterému už zřejmě srostla zlomená klíční kost.

 

Ve žlutém dresu lídra seriálu se představí Josef Soukup se svým stájovým kolegou Jakubem Svobodou (oba CK Kolokrám.cz-Svijany). Svoboda se na pohárovém klání v Příbrami vyšvihl na vynikající třetí místo.

 

Diváci a fanoušci cyklistiky si mohou tipnout čas vítěze přímo v areálu Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY. Samotný závod pak mají možnost sledovat v naprosté pohodě z jednoho místa.