Zpět na úvod / #9 Velká cena Kolokrámu

#9 Velká cena Kolokrámu

vc-kolokramu.peg

V úterý 30. srpna pokračuje GIANT LIGA 2022 dalším dílem - Velkou cenou Kolokrámu a vloženým dvojzávodem "Italskou vylučovačkou" pro prvních pět z hlavního závodu o cenu ELTECH.cz

Velká cena Kolokrámu 2022

Tak jak už se stalo naším zvykem, chceme i letos podpořit snahu pořadatelů plzeňské Giant ligy. Seriál závodů, silničních kritérií, které se odehrávají na plzeňské Lopatárně, okruhu známém všem silničářům, respektive cyklistům několika generací, kteří kdy na kole závodili :-D. Skupina stejně postižených bláznů kolem Honzy Kotala si to prostě zaslouží!

Cyklistických závodů všeobecně je dnes jako šafránu a z toho těch silničních jen poskrovnu a kritérií, kde si může zazávodit vedle sebe junior s elitním závodníkem a třeba i s veteránem? To už je velká vzácnost! A přitom každý, kdo jednou zkusil, rád se opět vrací. No a navíc, kde můžete otestovat v "tréninku" výkonnost a aktuální formu společně s ženami? Vedle plzeňské Giant ligy asi nikde jinde ;-).

V úterý 30.srpna bude tedy GIANT LIGA pokračovat dalším dílem a to tentokrát jako VELKÁ CENA KOLOKRÁMU! Vyjímečně s vloženým bonusem/dvojzávodem "Italskou vylučovačkou" pro prvních pět z hlavního závodu o cenu ELTECH.cz. Děkujeme tímto manželům Lieblovým z rodinné, děčínské firmy Eltech.cz za finanční podporu a stálou přízeň!

A co je to italská vylučovačka? Nevíte? Tak to vám řekneme naprosto přesně. Italská vylučovačka je... Ale víte co? Přijeďte se raději podívat a přesvědčit se na vlastní oči a hlavně, hlavně zafandit! :-D

Těšíme se na vás na všechny!

 

Cuba Libre a & spol.