Zpět na úvod / #9 Táborské okruhy

#9 Táborské okruhy

cube-3.jpg

sportovní areál Komora v Táboře hostí další díl GIANT LIGY 2018. Středa 30.5.2018 od 17:40 hod

Finálový závod osmého ročníku série cyklistických kritérií TÁBORSKÉ OKRUHY - Velká cena ČEZ se uskuteční v areálu Komora v Táboře ve středu 30. května.

Start závodu hlavní kategorie je v 17:40 hodin. V hlavním závodě startují muži elite a junioři na 50 okruhů. Závod se pojede za účasti předních českých cyklistů, bude natáčen internetovou televizí a tento přenos bude umístěn až na deseti spřátelených cyklistických webových stránkách. Komentování se opět ujme zkušený moderátor Robert Skála.

Závody pro kategorie muži, ženy a junioři jsou opět zařazeny do seriálu Giant Liga.

Součástí závodu bude také náborový závod pro mládež, a to cyklistická soutěž škol – Hledá se mistr světa v cyklokrosu!, určená pro žáky 6., 7., 8. a 9. tříd. Závod škol začíná v 16:30 hodin. Dále jsou nově zařazeny kategorie starší žáci a kadeti, která bude startovat v 17:05 hodin společně s kategorií žen závod na 20 okruhů.

V průběžném pořadí vede před posledním dílem letošní série vítěz obou předchozích závodů i loňský celkový vítěz Martin Boubal (CK Příbram – Fany Gastro) se 40 body, na druhém a třetím místě jsou shodně se 17 body Denis Rugovac (Favorit Racing) a Martin Hunal (ČEZ Cyklo Team Tábor).

V soutěži škol vede po druhém závodě ZŠ Jistebnice s 911 body, na druhém místě je ZŠ Husova Tábor s 553 body a na třetím místě ZŠ Helsinská s 393 body.

Zde se můžete podívat na video z druhého dílu Táborských okruhů 2018.