Zpět na úvod / #9 GP KOLOKRÁM(memoriál Petra Mudry) a Velká cena ELTECH

#9 GP KOLOKRÁM(memoriál Petra Mudry) a Velká cena ELTECH

vck-2024.peg

V úterý 27. srpna od 17:30 hod pokračuje GIANT LIGA PLZEŇ 2024 po prázdninové pauze dvojzávodem s mimořádnou prémií 10.000,- Kč

GIANT LIGA PLZEŇ 2024


Grand Prix Kolokrámu (memoriál Petra Mudry)

a Velká cena Eltech


GIANT LIGA PLZEŇ 2024 – devátý závod 23. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2024 pokračuje ve sportovním areálu SKP RAPID PLZEŇ.  V dresu lídra seriálu, se představí Richard Kobr (ACS Development).


Máme po prázdninové pauze, je za námi mistrovství republiky a Olympijské hry. Řada jezdců již má podepsanou smlouvu na další sezonu, další se o místa v týmech ještě poperou a k tomu potřebují výsledky. Závodníci se tak mohou ukázat právě na kriteriu v Plzni.


Sportovní odpoledne na Rapidu odstartují závody žáků a kadetů pod patronací týmu Roman Kreuziger Cycling Academy.


Na startu v Plzni očekáváme opět souboje jak jednotlivců, tak týmů. Zda se Max Kerl vrátí do dresu vedoucího závodníka po tomto závodě, tak na to si budeme muset počkat do úterý. Lídrem Giant ligy je právě ve skvělé formě jezdící Richard Kobr (ACS Development), který má i silnou podporu týmu.


V Plzni bude připraven „dvojzávod“, tak jak to u Grand Prix KOLOKRÁM bývá zvykem. Odstartujeme prvenstvím na pásce, z kterého pak postoupí do dalšího klání 10 nejlepších jezdů Elite a U23 a pět juniorů. Ti se utkají v hladkém závodě na deset kol o Velkou cenu ELTECH a prémii deset tisíc korun.


V srpnu proběhne opět bodovací soutěž Bageterie Boulevard prestige, kde se můžeme těšit na souboje o nejaktivnějšího jezdce měsíce.


V Plzni ve sportovním areálu SKP RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, juniorky, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b. Do druhého hladkého závodu na 10 kol, pak postupuje deset nejlepších jezdců Elite a U23 plus pět nejlepších juniorů.


V úterý 27. srpna od 17:30 hod tak pokračuje 9. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2024, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, juniorky, muži elite, masters a jezdci si rozdělí dvojnásobné body do celkového hodnocení Giant ligy Plzeň 2024.