Zpět na úvod / #8 Velká cena Kolokrámu

#8 Velká cena Kolokrámu

vck23.jpg

V úterý 29. srpna pokračuje GIANT LIGA 2023 dalším dílem - Velkou cenou Kolokrámu a vloženým dvojzávodem " vylučovačkou" pro prvních deset jezdců z hlavního závodu o cenu ELTECH CZ o 10.000,- Kč

 

Velká cena Kolokrámu 5. ročník !
Konec léta je tady a s ním již po několikáté i Velká cena Kolokrámu, která je již tradičně součástí věhlasné Giant ligy, tedy seriálu silničních kritérií, která se odehrávají převážně na plzeňském okruhu zvaném Lopatárna.

Letos se tak stane již po páté v řadě a pomalu nám tady začíná vznikat tradiční gladiátorské klání pod záštitou Kolokrámu.
Velká cena Kolokrámu bude opět dvojzávodem, rozuměj tedy tomu tak, že po kritériu se postaví znovu na lajnu prvních deset borců, ještě nažhavenejch z hlavního závodu a rozdají si to o cenu firmy Eltech.cz a další zajímavé finanční prémie.

Jak to bude probíhat? Pojede se vylučovačka a až zbydou poslední tři jezdci, zazvoníme jim, jak jinak než do spurta. To slibuje krásný pokoukání!

Takže kdy? No přece v úterý 29. srpna v 17.30h v Plzni na Lopatárně!
Tak doražte závodit, fandit nebo jen tak na čumendu!
Těšíme se na vás!
Kolokrámníci.


GIANT LIGA PLZEŇ 2023


Velká cena Kolorámu a ELTECH CZ


GIANT LIGA PLZEŇ 2023 – pokračuje po prázdninové pauze osmým dílem.

22. ročník seriálu Giant Liga Plzeň 2023 pokračuje v úterý 29. srpna v Plzni na Rapidu.


Již tradičně se Velká cena Kolokrámu pojede opět jako dvojzávod - klasické prvenství na pásce. Z něj pak postoupí deset nejlepších jezdců do dalšího vloženého bonusového závodu - „ vylučovačky“ o cenu ELTECH CZ.


Na startu v Plzni očekáváme znovu souboje týmů Sparty s Duklou Praha, do kterého by mohly zasáhnout další týmy se svými lídry, jako tým LAWI–Stars Giant s Jonášem Vojtěchem.


Navíc se můžeme těšit na souboj o puntíkovaný dres nejaktivnějšího jezdce měsíce srpna, o který velice aktivně bojují mladíci z RKCA z dalšími jezdci.


V Plzni tak na tradičním cyklistickém okruhu na Rapidu očekáváme opět nabité startovní pole, na jaké jsou diváci zvyklí.


V Plzni ve sportovním areálu RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, juniorky, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.


Sportovní odpoledne na Rapidu odstartují mládežnické kategorie již od 15:30 žáci, žákyně, kadeti a kadetky Velkou cenou RKCA.


V úterý 29. srpna od 17:30 hod tak pokračuje 8. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2023, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, juniorky, muži elite a masters.