Zpět na úvod / #7 Velká cena KOLOKRÁMU

#7 Velká cena KOLOKRÁMU

vck.jpg

Velká cena pořádaná při příležitosti 25 let Kolokrámu - 2 v 1 - silniční kritérium a pak vylučovací závod pro nejlepších deset borců z kritéria!!

finanční ceny: 22.500,- Kč

 

GIANT LIGA PLZEŇ 2021


Velká cena KOLOKRÁMU


V Plzni budou připraveny dva závody kriterium a vylučovací závod


GIANT LIGA PLZEŇ 2021 – sedmý závod 20. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2021 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. Na startu by měli být všichni jezdci, kteří usilují o celkové vítězství v seriálu, neb se budou rozdělovat dvojnásobné body. V dresu lídra pojede Martin Boubal (Hello CTW), jen tři body na Boubala ztrácí Jan Ryba (AC Sparta Praha).


V Plzni tak očekáváme souboj Rybova týmu AC Sparta Praha s týmem Hello CTW, jehož barvy hájí Boubal. Zapojit se budou chtít dráhaři Dukly Praha v čele s Pavlem Kelemenem.


V dresu vedoucí závodnice kategorie ženy LIV Bohemia Sekt Cupu se představí Hana Heřmanovská (SaF Zéisseng / ASC - Immo Losch). V dresu nejlepšího juniora uvidíme Vojtěcha Církvu (Roman Kreuziger Cycling Academy).


Závodníci absolvují jako první závod prvenství na pásce, nejlepších deset závodníků se pak utká ve vylučovacím závodě o absolutního vítěze dne.


Pro kategorii starší žáci, kadetky, kadeti a juniorky je připraven závod Velká cena RKCA (Roman Kreuziger Cycling Academy) kde první kategorie jede závod na 15 kol od 15:45 hod. A druhá mládežnická kategorie jede závod na 30 kol od 16:20 hod. Každé třetí kolo bodovací a v průjezdu jeden bod.


V úterý 24. srpna od 17:30 hod tak pokračuje 7. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2021, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.