Zpět na úvod / #7 Grand Prix MARLES

#7 Grand Prix MARLES

gp-marels.jpg

V dresu lídra seriálu, se po těžkém závodě v Brdech představí Maximilian Kerl (Auto Škoda MB).

 

GIANT LIGA PLZEŇ 2024


Grand Prix MARLES


GIANT LIGA PLZEŇ 2024 – sedmý závod 23. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2024 pokračuje ve sportovním areálu SKP RAPID PLZEŇ. V dresu lídra seriálu, se po těžkém závodu v Brdech představí Maximilian Kerl (Auto Škoda MB).


Sportovní odpoledne na Rapidu odstartují závody žáků a kadetů pod patronací týmu Roman Kreuziger Cycling Academy.


Na startu v Plzni očekáváme opět souboje jak jednotlivců, tak týmů. Zda Max Kerl udrží dres vedoucího závodníka i po tomto závodě, tak na to si budeme muset počkat do úterý. Dotahovat by se mohl ve skvělé formě jezdící Richard Kobr (ACS Development), který má i silnou podporu týmu.


V červnu pokračuje bodovací soutěž Bageterie Boulevard prestige, kde se můžeme těšit na souboje o nejaktivnějšího jezdce měsíce. V puntíkovaném dresu aktivity tak uvidíme Joshuu Edwarda DAVIESE (RAFKARNA IDEA CYCLING TEAM). V dresu nejlepšího jezdce kategorie masters se představí Martin Boubal (CTW Cycling).


V Plzni ve sportovním areálu SKP RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, juniorky, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.


V úterý 11. června od 17:30 hod tak pokračuje 7. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2024, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, juniorky, muži elite a masters.