Zpět na úvod / #6 Grand Prix Z-technik středa 9. května

#6 Grand Prix Z-technik středa 9. května

glp-2018-gp-z-technik-w.jpg

Ve žlutém dresu lídra Giant ligy 2018 se představí Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro)

GIANT LIGA PLZEŇ 2018

Grand Prix Z-technik

Ve žlutém dresu lídra seriálu se v Plzni na Rapidu představí Martin Boubal

GIANT LIGA PLZEŇ 2018 – Šestý závod 17. ročníku seriálu Giant Liga 2018 pokračuje po pohárovém klání z Těškova opět v Plzni na Rapidu. Na startu bude i lídr seriálu Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro).

Závodníci tentokrát pojedou prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1b. A aby jezdci drželi vysoké tempo, budou vypisovány prémie o nejaktivnějšího jezdce Bageterie Boulevard prestige.

Očekáváme tedy i souboj o puntíkovaný dres nejaktivnějšího jezdce měsíce května, kde mají stejně bodů Martin Boubal a Richard Habermann (TJ KOVO Praha). A právě Habermann pojede v puntíkovaném, neb Boubal vlastní i žlutý dres lídra seriálu.

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které tentokrát pokračují po pohárovém klání v Plzni ve sportovním areálu Rapid.

Ve středu 9. května od 17:30 hod tak odstartuje již šestý díly GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií IL SANO CUP startuje již od 16:50 hod.