Zpět na úvod / #6 Grand Prix Gravity Solution

#6 Grand Prix Gravity Solution

glp-2017-gp-gravity-solution.jpg

Martin Hebík potvrdil start v Plzni ve středu 10. května 2017 od 17:30hod sportovní areál RAPID

GIANT LIGA 2017

Grand Prix Gravity Solution

Martin Hebík potvrdil start v Plzni

GIANT LIGA PLZEŇ 2017 – Šestý závod 16. ročníku seriálu Giant Liga 2017 pokračuje po pondělním pohárovém klání V Těškově opět ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. Do Plzně na kriterijní klasiku přijede i druhý muž z pohárového závodu Martin Hebík (CK Příbram Fany Gastro). Jezdec, který se o víkendu prosadil na stupně vítězů v Těškově, se těší i do Plzně.

 

Druhý muž pohárového klání tak bude startovat na kriteriu v Plzni Giant Liga 2017. Na startu by měl být i jeho stájový kolega Martin Boubal, který se posunul na průběžné druhé místo Giant Ligy.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraven bodovací závod, kdy si v každém pátém okruhu rozdělí první čtyři jezdci 5,3,2 a 1b. Průjezd bude ohodnocen jedním bodem. Očekáváme souboj o puntíkovaný dres nejaktivnějšího jezdce měsíce května, kde to má dobře rozjetý Jiří Doležal (SportRaces-Isaac Team).

 

Ve středu 10. května od 17:30 hod tak odstartuje v pořadí šestý díl GIANT LIGY 2017, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:50 hod.