Zpět na úvod / #5 Táborské okruhy - Velká cena ČEZ

#5 Táborské okruhy - Velká cena ČEZ

glp-2019-5-taborske-okruhy-edited.jpg

Start závodu hlavní kategorie je v 17:40 hodin. V hlavním závodě startují muži elite a junioři na 50 okruhů.

Vážení sportovní přátelé!

 

Dovolujeme si Vás pozvat na 2. závod devátého ročníku série cyklistických kritérií TÁBORSKÉ OKRUHY - Velká cena ČEZ, který pořádáme v areálu Komora v Táboře. Druhý závod se uskuteční ve středu 15. května. Start závodu hlavní kategorie je v 17:40 hodin. V hlavním závodě startují muži elite a junioři na 50 okruhů.

Závod se pojede za účasti předních českých cyklistů, komentování se opět ujme zkušený moderátor Robert Skála.

Závodní odpoledne ale odstartuje již v 16:20 hodin náborovým závodem pro mládež, cyklistickou soutěží škol – Hledá se mistr světa v cyklokrosu!, která je určená pro žáky 6., 7., 8. a 9. tříd. Závody pak budou pokračovat kategorií kadeti, která bude startovat v 17:00 hodin společně s kategorií žen závod na 20 okruhů.

 

POZOR ZMĚNA!

Na základě rozhodnutí hlavního rozhodčího Ing. Dohnala není možné, aby žáci startovali ve dvou kategoriích (v závodě škol a pak následně v kategorii s kadety). Je pravda, že Táborské okruhy - závod škol vznikly hlavně proto, aby přišli žáci, kteří by reprezentovali své školy, a ne oddíly. Proto jsme se rozhodli ukončit možnost startu kategorie starších žáků (roč. nar. 2005, 2006) v závodě kadetů. Závod kadetů ponecháváme s tím, že bychom chtěli upozornit, že někteří žáci 8. či 9. tříd mohou již spadat do kategorie kadetů (roč. nar. 2003 a 2004). V tomto případě se žák musí rozhodnout, zda bude závodit za základní školu v závodě škol či za svůj oddíl v kategorii Kadeti.

 

Závody pro kategorie muži, ženy a junioři jsou opět zařazeny do seriálu Giant Liga a nově je závod kategorie kadetů zařazen do seriálu závodů IL Sano Cup – O pohár minerální vody IL Sano.

 

Další informace naleznete v přiložených propozicích nebo na www.cyklokros.cz.

 

V 1. patře budovy v areálu Komora pro Vás bude připraveno malé občerstvení.

Těšíme se na Vaši účast!

 

 

S pozdravem

 

Petr Balogh