Zpět na úvod / #5 Grand Prix Klub malých pivovarů

#5 Grand Prix Klub malých pivovarů

5-gp-klub-malych-pivovaru-w.jpg

V úterý 6. června od 17:30 hod pokračuje GIANT LIGA pátým dílem Grand Prix Klub malých pivovarů ve sportovním areálu SK Rapid Plzeň v Plzni na Doubravce.

 

GIANT LIGA PLZEŇ 2023

Grand Prix Klub malých pivovarů


GIANT LIGA PLZEŇ 2023 – pátý závod 22. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2023 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. V dresu lídra seriálu po úvodních čtyřech dílech uvidíme Richarda Habermanna (AC Sparta Praha). Richard Habermann se navíc blýsknul i v soutěži aktivity a vybojoval puntíkovaný dres za měsíc květen.


Na startu v Plzni očekáváme start trojnásobného olympionika a mistra světa Ondřeje Cinka (Primaflor Mondraker Genuins Racing Team).


Vedle hvězdy horských kol uvidíme opět zajímavé souboje jak jednotlivců, tak týmů.


V dresu nejlepšího jezdce kategorie masters se představí Petr Ruman (Cyklo Atom).


V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, juniorky, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.


Sportovní odpoledne na Rapidu odstartují mládežnické kategorie již od 15:30 žáci, žákyně, kadeti a kadetky Velkou cenou RKCA.


V úterý 6. června od 17:30 hod tak pokračuje 5. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2023, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, juniorky, muži elite a masters.