Zpět na úvod / #5 Grand Prix CUBE

#5 Grand Prix CUBE

glp-2017-gp-cube-w.jpg

Středa 3. května 2017 od 17:30hod sportovní areál Rapid a ve žluťáku Jiří Nesveda (AC Sparta Praha)

GIANT LIGA 2017

Grand Prix Cube

Jiří Nesveda pojede ve žlutém


GIANT LIGA PLZEŇ 2017 – Pátý závod 16. ročníku seriálu Giant Liga  2017 pokračuje po závodě v Milovicích Pave tour opět ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.  Do Plzně na kriterijní klasiku přijede i Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro). Jezdec, který o víkendu startoval v Polsku.



Jiří Nesveda se po těžkém závodě na kostkách probojoval do čela seriálu. Na Pave Tour si nejdelším únikem dne dojel pro zasloužené vítězství a nadělil si tak vedle finanční prémie i dvojnásobný počet bodů do Giant Ligy 2017.  V celkovém pořadí se hned za Nesvedu posunul na druhé místo Tomáš Okrouhlický (Topforex-Lapierre Pro cycling team).


Překvapením závodu Pave tour byl pak výkon Jiřího Hudečka (Giant Trans Brdy), který v nabité konkurenci dojel na výborném třetím místě. Hudeček také potvrdil start na středeční Grand Prix Cube.


V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno opět prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.  Očekáváme souboj o puntíkovaný dres nejaktivnějšího jezdce měsíce května. V dubnu tento dres vybojoval Denis Rugovac (Favorit Racing).


Ve středu 3. května od 17:30 hod tak odstartuje v pořadí pátý díl GIANT LIGY 2017, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:50 hod.