Zpět na úvod / #4 PAVE TOUR MILOVICE - pro Boubala

#4 PAVE TOUR MILOVICE - pro Boubala

dsc-4353.jpg

Náročná trať PAVE TOUR MILOVICE otestovala všechny závodníky, kteří se postavili na start a bylo jich rekordních 273. Defekt a nakonec vítězství si z Milovic a dvojnásobný příděl bodů do GIANT LIGA 2019 odváží Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro)

 

Náročná trať PAVE TOUR MILOVICE otestovala všechny závodníky, kteří se postavili na start. Pořadatelé nakonec registrovali rekordních 273 jezdců.


Na startovní pásce jsme tak mohli vidět cyklokrosové reprezentanty v čele s Janem Nesvadbou a Michaelem Borošem, kteří si těžký závod na koskách nenechali ujít.


Defekt a nakonec vítězství si z Milovic a dvojnásobný příděl bodů do GIANT LIGA 2019 odváží Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro). Do prvního úniku se vydal Karel Tyrpekl (TUFO Pardus prostějov) a do druhého okruhu najížděl s Pavlem Žákem (Kolovna  MK-BT Morkovice)  s náskokem necelých dvou minut.

Peloton však tento náskok zlikvidoval. V posledním okruhu se od pelotonu odpoutala šestice jezdců, která dojela právě na čele jedoucícho Tyrpekla (TUFO Pardus Prostějov).  Nesvadba, Vaníček a Boroš ( ČEZ Cyko Team Tábor ) následovaná  Boubalem (CK Příbram Fany Gastro), Jonášem (LAWI Stars - Giant) a Rybou (AC Sparta Praha). Před cílem se odpoutal solově Boubal a nakonec dorazil osamocen do cíle po sólovém úniku a mohl slavit vítězství.


Sportovní dopoledne vyplnila i Hervis dětská tour, kde byli připraveny náborové závody pro děti.

PAVE TOUR MILOVICE 2019

92km čas: 2:23:43h

1. místo Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro) 2:23:43h

2. místo Jan Nesvadba (ČEZ Cyklo Team Tábor)  2:24:10h

3. místo Šimon Vaníček (ČEZ Cyklo Team Tábor) 2:24:38h

4. místo Michael Boroš (ČEZ Cyklo Team Tábor)  2:24:38h

5. Vojtěch Jonáš (LAWI Stars - Giant) 2:24:47h

6. Karel Tyrpekl TUFO (Pardus Prostějov) 2:25:03h

7. Jan Ryba (AC Sparta Praha) 2:26:13h

 

PAVE TOUR Milovice PAVE TOUR Milovice PAVE TOUR Milovice PAVE TOUR Milovice
PAVE TOUR Milovice PAVE TOUR Milovice PAVE TOUR Milovice PAVE TOUR Milovice