Zpět na úvod / #4 Grand Prix INKOMO vzduchotechnika

#4 Grand Prix INKOMO vzduchotechnika

4-gp-inkomo-w.jpg

#4 Grand Prix INKOMO vzduchotechnika startuje v úterý 23. května od 17:30 hod ve sportovním areálu SK RAPID.

V úterý 23. května pokračuje cyklistická GIANT LIGA PLZEŇ ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ dalším dílem. Sportovní odpoledne odstartují již od 15:30 závody žáků a žaček a kadetů a kadetek. Hlavní závod kategorie Elite startuje v 17:30 hod

 

GIANT LIGA PLZEŇ 2023

Grand Prix INKOMO


GIANT LIGA PLZEŇ 2023 – čtvrtý závod 22. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2023 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. V dresu lídra seriálu po úvodních třech dílech uvidíme Richarda Habermanna (AC Sparta Praha). Richard Habermann se navíc blýsknul na etapovém závodě na Jihu Čech, kdy se na dva dny oblékl do žlutého dresu.


Na startu v Plzni očekáváme opět zajímavé souboje jak jednotlivců, tak týmů. Dobrý výkon předvádí v novém týmu i ostřílený Petr Fiala (Xeelo cycling team), s Habermannem bude bojovat o dres aktivity měsíce května.


V dresu nejlepšího jezdce kategorie masters se představí Petr Ruman (Cyklo Atom).


V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, juniorky, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.


Sportovní odpoledne na Rapidu odstartují mládežnické kategorie již od 15:30 žáci, žákyně, kadeti a kadetky.


V úterý 23. května od 17:30 hod tak pokračuje 4. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2023, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, juniorky, muži elite a masters.