Zpět na úvod / #4 Grand Prix EFISAN

#4 Grand Prix EFISAN

glp-2021-gp-efisan.jpg

Po víkendovém Mistrovství ČR se v Plzni jede další závod a v dresu lídra seriálu se představí Richard Haberman (AC Sparta Praha).

 

GIANT LIGA PLZEŇ 2021

Grand Prix EFISAN


Po Mistrovství ČR se jede další Grand Prix v Plzni


GIANT LIGA PLZEŇ 2021 – čtvrtý závod 20. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2021 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. Po víkendovém Mistrovství ČR se v Plzni jede další závod a v dresu lídra seriálu se představí Richard Haberman (AC Sparta Praha).


V Plzni tak očekáváme souboj Habermannova týmu AC Sparta Parha s týmem Martina Boubala (Hello CTW), zapojit se budou chtít i dráhaři Dukly Praha v čele s Pavlem Kelemenem.


V dresu vedoucí závodnice kategorie ženy LIV Bohemia Sekt Cupu se představí Hana Heřmanovská (SaF Zéisseng / ASC - Immo Losch).


Opět a v novém startovním čase bude připraven závod Velká cena RKCA (Roman Kreuziger Cycling Academy) pro kategorii starší žáci a kadetky na 15 kol od 15:45 hod. A po této kategorii se postaví na startovní pásku kadeti a juniorky na 30 kol od 16:20 hod. Každé třetí kolo bodovací a v průjezdu jeden bod.


V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii Elite, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.


V úterý 22. června od 17:30 hod tak pokračuje 4. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2021, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.


Jan Kotal

Kalendář a propozice na webu akce

www.giantliga.cz