Zpět na úvod / #4 Grand Prix Comte de Thun startuje již v úterý na Rapidu

#4 Grand Prix Comte de Thun startuje již v úterý na Rapidu

aaa-6.jpg

Vedle finančních cen se nejlepší tři v kategori mohou těšit i na kvalitní víno Comte de Thun

GIANT LIGA PLZEŇ 2022

Grand Prix Comte de Thun

GIANT LIGA PLZEŇ 2022 – čtvrtý závod 21. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2022 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. V dresu lídra seriálu se představí Martin Boubal (Hello CTW), který vede soutěž o sedm bodů před Pavlem Kelemenem (AC Sparta Praha). Na třetím místě se stále drží Jan Šubrt (Cyklo Atom) se ztrátou 11b.

Do Plzně se chystá i z minulého závodu třetí Jonáš Vojtěch (LAWI Stars – Giant). Opět očekáváme souboje týmů a jednotlivců v boji o dres lídra seriálu. Boubalův tým totiž jede do Itálie na Giro (najet pár kiláků v kopcích a hlavně si zafandit). Souboj o dres lídra tak bude otevřený pro další jezdce, kteří budou mít chuť sesadit právě Martina Boubala z vedení soutěže.

V dresu nejaktivnějšího jezdce měsíce května se představí posila týmu AC Sparta Praha Pavel Kelemen.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

Vedle finančních cen se nejlepší tři v kategorii, mohou těšit na kvalitní víno Comte de Thun.

V úterý 24. května od 17:30 hod tak pokračuje 4. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2022, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.