Zpět na úvod / #2 Grand Prix RAFKARNA

#2 Grand Prix RAFKARNA

gp-rafkarna.jpg

v úterý 25. dubna pokračuje GIANT LIGA - Grand Prix RAFKARNA

GIANT LIGA PLZEŇ 2023

Grand Prix RAFKARNA

GIANT LIGA PLZEŇ 2023 – druhý závod 22. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2023 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. V dresu lídra seriálu po úvodním díle uvidíme Richarda Habermanna (AC Sparta Praha).

Na startu v Plzni očekáváme znovu souboje týmů Sparty s Duklou Praha, do kterého by mohly zasáhnout další týmy se svými lídry, jako v minulém týdnu tým LAWI –Stars Giant s Jonášem Vojtěchem. Tým Hello CTW se ze začátku sezony hledá a uvidíme co kolem Martina Boubala vymyslí.

V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce se představí mladík Robert Kobr (RKCA). V dresu lídra juniorů se představí jeho bratr Richard Kobr (RKCA) a dres pro nejlepší v kategorii žen a juniorek oblékne Nela Slaníková (Team Dukla Praha). V dresu nejlepšího jezdce kategorie masters se představí Petr Ruman (Cyklo Atom).

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy,juniorky, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

V úterý 25. dubna od 17:30 hod tak pokračuje 2. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2023, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, juniorky, muži elite a masters.