Zpět na úvod / #15 Grand Prix SKR cyklodresy.cz

#15 Grand Prix SKR cyklodresy.cz

glp-2017-gp-skr-cyklodresycz-w.jpg

Kriterijní série začala v dubnu a teď na konci září míří do super finále, které navíc okoření svojí účastí Jiří Ježek.

GIANT LIGA 2017

Grand Prix SKR cyklodresy.cz

Martin Boubal ve žlutém již může slavit

GIANT LIGA PLZEŇ 2017 – Patnáctý závod 16. ročníku seriálu Giant Liga 2017 ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ se pojede jako finálový. Budou se tak rozdělovat poslední body do celkového hodnocení. Kriterijní série začala v dubnu a teď na konci září míří do super finále, které navíc okoření svojí účastí Jiří Ježek.

Poslední závod již jako „Odveta“ se pak pojede 20. září od 17:00 hod a bude to zároveň rozlučkový závod s profi kariérou našeho nejúspěšnějšího paralympionika, mistra světa a vítěze Světového poháru Jiřího Ježka (Team Dukla Praha).

 

Hlavní závod kategorie muži Elite startuje od 17:30 hod a pořadatelé připravili prvenství na pásce, kdy si v každém kole nejlepší dva na pásce rozdělí 2 a 1b.

 

V soutěži aktivity se blýskl v minulém týdnu Petr Fiala (AC Sparta Praha) a vybojoval puntíkovaný dres, kdy nasbíral nejvíce prémiových bodů v soutěži Bageterie Boulevard prestige. Uvidíme zda ho udrží před dalším rychlíkem Honzou Rajchartem (Česká spořitelna – Accolade).

 

Ve středu 13. září již od 16:50 hod odstartují mládežnické kategorie. Po nich pak v pořadí patnáctý díl GIANT LIGY 2017, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters.