Zpět na úvod / #14 ODVETA - Grand Prix DURATEC

#14 ODVETA - Grand Prix DURATEC

odveta-gp-duratec-2019-edited.jpg

Odvetou zakončíme 18. ročník cyklistických kritérijních závodů nejen na oválu SK RAPID v Plzni na Lopatárně. Grand Prix Duratec startuje od 17:30 hod. Do Plzně přijede i nejúspěšnější paralympionik historie, mistr světa a vítěz světového poháru handicapovaných sportovců cyklista Jiří Ježek.

 

GIANT LIGA PLZEŇ 2019


Grand Prix DURATEC


Odveta zakončí nejdelší cyklistickou kriterijní sérii v Čechách


GIANT LIGA PLZEŇ 2019 – čtrnáctý závod 18. ročníku seriálu Giant Liga 2019 zakončí v Plzni na Rapidu ve středu 11. září odveta.


Do Plzně na Rapid by měl dorazit i nejúspěšnější paralympionik historie a několikanásobný mistr světa Jiří Ježek, který je více než 17 let spjatý s Českou značkou DURATEC.


Na startu tentokrát bude i vítěz seriálu Martin Boubal, se svým stájovým kolegou Martinem Hebíkem, který obsadil celkově v seriálu páté místo (oba CK Příbram Fany Gastro).


Sportovní odpoledne na Rapidu odstartují mladší a starší žáci v rámci IL Sano Cupu.


Závodníci pojedou opět prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1b. A aby jezdci drželi vysoké tempo, budou vypisovány prémie o nejaktivnějšího jezdce Bageterie Boulevard prestige.


Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které letos zakončí cyklistické klání v Plzni ve sportovním areálu Rapid.


Ve středu 11. září od 17:30 hod tak zakončíme osmnáctý ročník GIANT LIGY 2019, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií v IL SANO CUP startuje již od 16:40 hod.