Zpět na úvod / #1 Grand Prix - LED Distribution

#1 Grand Prix - LED Distribution

aaa-3.jpg

Start mládežnických kategorií bude již od 16:50 hod.

 

Grand Prix LED Distribution

 

 

Plzeň a sportovní areál RAPID je připraven na úvodní Grand Prix

 

 

GIANT LIGA PLZEŇ 2018 – První závod 17. ročníku seriálu Giant Liga 2018 bude i v letošním roce hostit sportovní areál SK RAPID PLZEŇ. Do Plzně na start kriterijní klasiky se opět chystají i vítězové předešlých ročníků.

 

 

Start v Plzni potvrdil i Ondřej Cink (Primaflor Mondraker Rotor Team), který si v loňském roce střihl i nejslavnější závod planety Tour de France.

 

 

Tahákem prvního dílu Grand Prix LED Distribution pak bude účast sedminásobného vítěze Jiřího Nesvedy (AC Sparta Praha), dále účast předloňského vítěze Tomáše Holuba nově v týmu (kola-BBM) a měl by dorazit i loňský vítěz Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro).

 

 

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které odstartují nejdelší kriterijní sérii v republice. Těšit se můžete na nový tým Sparty, zcela nový silniční tým Kola-BBM pod vedením Tomáše Holuba, a samozřejmě se můžeme těšit na zkušené borce z CK Příbram Fany Gastro.

 

 

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

 

 

Ve středu 11. dubna od 17:30 hod tak odstartuje úvodní podnik GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:50 hod.