Zpět na úvod / Grand Prix DURATEC - finále ve středu 16. září na Rapidu

Grand Prix DURATEC - finále ve středu 16. září na Rapidu

glp-2015-duratec-w.jpg

sportovní areál Rapid a finálový závod Grand Prix DURATEC

 

 

 

Grand Prix DURATEC

Finálový závod uzavře cyklistickou kriterijní sérii

GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – čtrnáctý závod ve sportovním areálu RAPID a klasický start ve středeční podvečer. Přijďte si tipnout čas vítěze a vyhrajte zajímavou cenu pro nejlepšího „tipaře ligy“.

 

 

Grand Prix DURATEC a finálový závod tentokrát uzavře nejdelší cyklistickou kriterijní sérii v Čechách. Posedmé si z Plzně odveze pohár pro letošního vítěze Jiří Nesveda (AC Sparta Praha). Na celkové vítězství čekal Nesveda tři roky.

 

 

Do Plzně dorazí na finálový závod celá řada zvučných jmen v čele s nejúspěšnějším paralympionikem Jiřím Ježkem (DAS – Duratec), který by měl přicestovat přímo ze Světového poháru.

 

Čtrnáctý finálový závod Grand Prix DURATEC se pojede jako prvenství na pásce, kdy si v každém kole rozdělí první dva borci 2 a 1b. Poslední okruh nebude ohodnocen dvojnásobným počtem bodů.

 

 

V bílém dresu „ Vittoria Cup „kategorii juniorů se představí nadějný Jakub Křikava z domácího týmu (ZČE cyklistika Plzeň). Křikava má navíc vítězství v dlouhodobé soutěži juniorů již v kapse a převezme pohár pro nejlepšího Juniora „ Vittoria Cupu 2015“.

 

 

Ve středu 16. září od 17:30 hod finišuje soutěž o nejaktivnějšího jezdce měsíce září. V dresu nejaktivnějšího jezdce pojede nadějný mladík České Spořitelny - Accolade Jan Rajchart. Rajchart má slušný náskok a navíc mu bude pomáhat kamarád Ondřej Paur (Symbio+Cannondale). Oba dva se pak postaví v sobotu na start Plzeňské 50 Kola pro život.

 

 

Kdo si nakonec oblékne a komu bude patřit puntíkovaný dres „Rapid Plzeň prestige„ tak na to se přijďte podívat do sportovního areálu Rapid.