ODVETA

odveta-1.jpg

.....kdesi na jihu to začalo .....a na RAPIDU to skončí!

GIANT LIGA Plzeň 2009

 

O D V E T A

 

Grand Prix – Plzeňského Deníku

 

Na Rapidu se sejdou nebezpeční muži

 

 

ODVETA v Plzni – Grand Prix – Plzeňského Deníku začne ve středu 23. září od 17:30 hod v areálu SKP RAPID na Doubravce. Bude to opravdový masakr, poteče pot, možná i krev a třeba se budou lámat i kosti. Ne všem se totiž zamlouvá, že Don „Mazlík“ (Nesveda) je po čtvrté v řadě Bossem ligy.

 

Do Plzně na „odvetu“ se chystá Don „Pepé“ (Soukup) se všemi svými kumpány v čele s „čističem Skočkou“ (Skočkovský) a nemilosrdným zabijákem „Džejkobem“ (Jakub Svoboda).  Do přestřelky se jistě zapojí i partička kolem „informátora Kyslíka“ (Kesl) ten si pozval bouchače opravdu z daleka. Třebaže se pokoušel ututlat posily, naši špiclové zjistili, že dorazí „Kubánec“ (Kubias) a „drsný Heba“ (Hebík).  Nejzákeřnější však bude tlupa „žluťáků“ kolem Dona „Kadlínyho“ (Kadlec) a jeho dvorního experta „Mixéra“ (Mixa). Je docela možné, že se „Mazlík“ radši ani neukáže. První varování a jeho zlomená klíční kost totiž nebyla náhoda.

 

Ze severu navíc dorazí „Béča se Staníkem“ (Bečka a Hejduk) a z východu se na odvetu chystá i „Kaňour“ (Kaňkovský) se svými kumpány.

 

A na co že se to můžeme vlastně těšit?

Tak především na drahá auta, obrovské napětí, pěkný holky a cyklistické skvosty, které Vy doma rozhodně nemáte.

 

Upozornění!

Ti co si budou chtít tentokrát tipnout vítěze přímo na Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ ODVETY si budou muset dávat velký pozor. Kolem „Mazlíka“ se budou motat „rudí strážci“ a jeho pravá ruka „Zelí“ (Zelinka) a opravdu velice nebezpeční lidé.

 

 

anonym