Zpět na úvod / Grand Prix města Přeštice ve hvězdném obsazení

Grand Prix města Přeštice ve hvězdném obsazení

dres-mcdonalds-tour-2011-1.jpg

juniorský mistr světa z cyklokrosu Zdeněk Mlynář startuje o víkendu v Přešticích!

GIANT LIGA 2011

Grand Prix města Přeštice

 

Sportovní odpoledne v Přešticích okoření i mistr světa

 

GIANT LIGA 2011 – pátým dílem v sobotu 28. května pokračuje prestižní kriterijní seriál tentokrát v centru města Přeštice o pohár starosty města.

 

Přímo na Masarykově náměstí v centru města se roztočí kola již od 13:30 hod, kdy sportovní odpoledne odstartuje trénink na uzavřeném závodním okruhu. Od 14:00 hod začíná McDonald’s dětská TOUR 2011. A právě děti ve věkových kategoriích 6 – 12 let se mohou těšit na závod, ceny a dresy pro vítěze v jednotlivých kategoriích, které jsou připraveny jak na Tour de France.

 

Ve 14:45 hod budou mít možnost se s technickým okruhem porvat příchozí sportovci bez licence a od 16:00 hod odstartuje závod profesionálů kategorie Elite.  

 

Start v Přešticích již potvrdil i juniorský mistr světa z cyklokrosu a vítěz závodu světového poháru Zdeněk Mlynář (FOCUS cycling Znojmo). Vedle Mlynáře se na startovní čáru postaví „sparťanský rychlík“ a lídr seriálu Jiří Nesveda (AC Sparta Praha). Grand Prix města Přeštice bude zajímavější o to více, neb v souboji o prvenství v závodě se bude chtít porvat i bývalý reprezentant do 23 let  a  přeštický rodák Tomáš Bauer(CK Kramolín), který bude mít velkou diváckou podporu a na dresu poveze startovní číslo 33.

 

V měsíci květnu navíc vrcholí i soutěž aktivity KISS proton prestige a o puntíkovaný dres svedou velkou bitvu Jan Klabouch (Team Fanflash-Nutrixxion) s Martinem Krupičkou (Pinarello). Oba dva jezdci mají shodně 5 b.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY 2011 – novinku z likérky Božkov „ Z-GENERATION“

 

Časový harmonogram závodu:

Centrum města Přeštice, okruh v délce 1 km
13:30 h trénink na uzavřeném okruhu
14:00 h start kategorií děti od 6 – 12 let
14:20 h start kategorie žáci starší a kadeti závod na 20 min
14:45 h start kategorie hoby jezdců a amatérů na 30 min
15:30 h vyhlášení kategorií děti a amatéři
15:45 h příprava a vyhlašování jezdců kategorie ELITE na startovní čáru
16:00 h start kategorie ELITE na 60 min + kolo
17:15 h vyhlášení nejlepších jezdců kategorie ELITE